Vařená slepice se zeleninou

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
28 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařenou slepici naporcujeme, osolíme a opečeme na másle. Poté ji mírně podlijeme, podusíme zhruba 10 minut, přidáme oloupané a na menší kostky nakrájené brambory a cibuli. Brambory osolíme a vše dusíme dalších 10 minut.
  • 2
    Papriky omyjeme, očistíme, nakrájíme na proužky. Rajčata oloupeme a nakrájíme a spolu s paprikami přidáme ke kuřeti. Vše řádně promícháme se šťávou z kuřete, posypeme nasekanou petrželovou natí a dáme zapéct do rozehřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.