Vařená vejce plněná sýrem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
812 mg
Cukr
949 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Sýr nastrouháme, pažitku jemně nasekáme. Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat.
  • 2
    V míse utřeme změklé máslo se žloutky, solí a pepřem, přimícháme žervé, strouhaný sýr, ušleháme do pěny, vmícháme pažitku. Cukrářským sáčkem pěnou ozdobně vyplníme bílky, posypeme pažitkou.
  • 3
    Servírujeme na listech salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.