Vařená vejce s bylinkovou náplní

18 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
133 mg
Cukr
922 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme žloutky. Pažitku, tymián, petrželovou nať a bazalku jemně nasekáme.
  • 2
    V míse utřeme změklé máslo se žloutky a solí, přimícháme bylinky, vyšleháme hladký krém. Cukrářským sáčkem plníme bílky směsí.
  • 3
    Plněná vejce podáváme přelitá tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.