Vařená vejce v bramborovém salátu

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a podélně rozpůlíme. Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat. Okurky rozpůlíme a nakrájíme na vějířky.
  • 2
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, na ně narovnáme bramborový salát, do něj řeznou stranou vmáčkneme vejce, obložíme kornoutky šunky, okurkami a proužky naložené kapie.
  • 3
    Na bramborový salát uvaříme brambory ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, přidáme scezenou a okapanou nakládanou zeleninovou směs, bílou cibuli nakrájenou nadrobno, na kostičky nakrájené vařené vejce, osolíme, opepříme a promícháme s majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.