Vařené ditalini s mrkví, cuketami a celerem

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
13 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme cukety a pokrájíme je na kostičky. Omyjeme a oškrábeme mrkev a pokrájíme na kostičky. Řapíkatý celer omyjeme a pokrájíme na plátky.
  • 2
    Připravíme pánev, ve které zahřejeme olivový olej. Oloupeme česnek a nasekáme nadrobno. Vložíme nasekaný česnek na pánev a přidáme k němu plátky řapíkatého celeru, kostičky cukety a mrkve. Za stálého míchání dusíme doměkka. Osolíme a opepříme podle chuti. Před dokončením ještě vsypeme hrášek.
  • 3
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny Ditalini. Hotové těstoviny promícháme s podušenou zeleninou. Přidáme nasekanou bazalku a před podáváním posypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.