Vařené fazolky s řapíkatým celerem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky omyjeme a v hrnci s osolenou vařící vodou 20 minut vaříme.
  • 2
    Uvařené fazolky scedíme a necháme v sítu okapat. Řapíkatý celer očistíme, omyjeme a příčně nakrájíme na plátky. Mozzarellu nakrájíme na kousky.
  • 3
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej, za stálého mícháni na něm krátce smažíme nakrájený celer, pak přidáme fazolky, přilijeme zeleninový vývar a vše promícháme. Vývar přivedeme do varu a vaříme 5 minut. Uvařenou zeleninu pak dochutíme octem, pepřem a solí, přisypeme nakrájenou mozzarellu, promícháme, rozdělíme na servírovací talíře, ozdobíme na polovinu rozkrojenými cherry rajčaty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.