Vařené hovězí maso plněné zeleninou

145 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
429 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso rozklepeme na větší plát. Posypeme solí, pepřem, po celé ploše položíme tenké plátky slaniny a na ně nasypeme nahrubo pokrájenou zeleninu. Použijeme mrkev, celer a petržel. Plát masa s náplní zabalíme do rolády, převážeme provázkem nebo zpevníme párátky. Roládu vložíme do osolené vody, hrnec zakryjeme a vaříme 2 hodiny. Roládu rozdělíme na pět dílů, vložíme do talířů, zakapeme rozpuštěným máslem a zalijeme trochou vývaru z rolády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.