Vařené hovězí maso plněné zeleninou
145 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí libové
- 50gramůSlanina vepřová
- 80gramůPetržel kořen
- 80gramůCeler bulvový
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80gramůMrkev kořen
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
429 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso rozklepeme na větší plát. Posypeme solí, pepřem, po celé ploše položíme tenké plátky slaniny a na ně nasypeme nahrubo pokrájenou zeleninu. Použijeme mrkev, celer a petržel. Plát masa s náplní zabalíme do rolády, převážeme provázkem nebo zpevníme párátky. Roládu vložíme do osolené vody, hrnec zakryjeme a vaříme 2 hodiny. Roládu rozdělíme na pět dílů, vložíme do talířů, zakapeme rozpuštěným máslem a zalijeme trochou vývaru z rolády.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.