Vařené hovězí maso v rýži
150 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 15gramůPetržel kudrnka
- 750gramůHovězí libové
- 4kusyPepř černý celý
- 1lžičkaSůl
- 50gramůMáslo čerstvé
- 600gramůRýže dušená
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
230 mg
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do hrnce, zalijeme osolenou vodou, přidáme pepř a čtvrtku cibule. Vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Uvařené maso vyndáme z vývaru a nakrájíme na nudličky.
- 2Na pánvi rozpustíme máslo a nudličky masa na něm orestujeme.
- 3Dušenou rýži promícháme se strouhaným sýrem a nudličkami masa.
- 4Pokrm rozporcujeme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.