Vařené hovězí maso v rýži

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
230 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do hrnce, zalijeme osolenou vodou, přidáme pepř a čtvrtku cibule. Vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Uvařené maso vyndáme z vývaru a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a nudličky masa na něm orestujeme.
  • 3
    Dušenou rýži promícháme se strouhaným sýrem a nudličkami masa.
  • 4
    Pokrm rozporcujeme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.