Vařený chřest s vinnou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě s máslem uvaříme chřest. Slaninu nakrájíme na drobno a v kastrůlku ji na mírném plameni necháme na oleji zesklovatět. Osmahlou slaninu zalijeme vínem a minutu povaříme. Do směsi přidáme bešamel, smetanu a nakrájenou jarní cibulku, vaříme 2 minuty. Omáčku dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem, přimícháme jemně nakrájenou petrželovou nať. Hotovou omáčkou poléváme naaranžovaný chřest na servírovacích talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.