Vařený okoun
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
752 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ryby vykucháme, oškrábeme a důkladně omyjeme. Vložíme do nádoby, okmínujeme, osolíme, přidáme jemně prolisovaný česnek, cibuli a vývar.
- 2Přivedeme pozvolna k varu a necháme vařit na mírném plameni asi 20 minut.
- 3Uvařené ryby pak vyjmeme děrovanou lopatkou. Necháme chvilinku okapat.
- 4Položíme na prohřáté talíře, zalijeme máslem a lehce posypeme strouhankou, kterou jsme si předem osmahli na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.