Vařený okoun

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
752 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby vykucháme, oškrábeme a důkladně omyjeme. Vložíme do nádoby, okmínujeme, osolíme, přidáme jemně prolisovaný česnek, cibuli a vývar.
  • 2
    Přivedeme pozvolna k varu a necháme vařit na mírném plameni asi 20 minut.
  • 3
    Uvařené ryby pak vyjmeme děrovanou lopatkou. Necháme chvilinku okapat.
  • 4
    Položíme na prohřáté talíře, zalijeme máslem a lehce posypeme strouhankou, kterou jsme si předem osmahli na másle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.