Vařený rejnok s máslovou omáčkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
117 mg
Cukr
759 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hlubšího kastrolu vlijeme víno, vodu, přidáme sůl, pepř a „křídla“ z rejnoka. Vaříme na mírném plameni patnáct minut, až křídla zkřehnou.
  • 2
    V rendlíku se silným dnem rozpustíme máslo a zahříváme. Až máslo zhnědne, vlijeme do něj vývar, citronovou šťávu, posekanou petrželovou nať a propláchnuté kapary. Omáčku ještě dvě minuty prohříváme.
  • 3
    Uvařená křídla rozdělíme na talíře, přelijeme připravenou omáčkou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.