Variace salátů s medovou zálivkou

15 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledový salát omyjeme, očistíme a natrháme na větší kousky. Rukolu a polníček omyjeme, očistíme a nasekáme na kousky. Čekanku omyjeme, očistíme a lístky natrháme na menší kousky. Vše vložíme do velké salátové mísy a promícháme.
  • 2
    Do menší misky dáme 100 ml olivového oleje, 3 lžíce citronové šťávy, 1 lžíci medu, špetku soli a pepře. Promícháme tak, aby se vytvoříla zálivka.
  • 3
    Salát rozložíme na talíře, zalijeme připravenou medovou zálivkou a posypeme nasekanými piniovými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.