Vegetariánské ťap-čoi
33 min.
Ingredience
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 1kusMrkev kořen
- 0,5kusOkurka salátová
- 1kusCuketa
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2lžičkyCukr krupice
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme papriky zbavené semínek, mrkev, okurku. Podélně rozřízneme cibuli, poté ji rozčtvrtíme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájíme česnek.
- 2Rozpálíme ve woku olej, osmahneme na něm papriky, česnek cca 30 vteřin. Přidáme mrkev, cibuli a smažíme dalších 30 vteřin. Poté přidáme okurku a cuketu a smažíme 1 minutu.
- 3Přidáme vývar, sójovou omáčku, cukr, sůl, pepř, promícháme a vaříme 3 minuty.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.