Vegetariánský salát z rýže natural

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme rýži.
  • 2
    Nasekáme oloupanou cibuli, omyté a očištěné cukety a mrkve nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Papriky zbavíme semen, nakrájíme na kostičky. Z rajčat odstraníme semena a nadrobno nakrájíme.
  • 4
    V pánvi zahřejeme 2 lžíce olivového oleje a za stálého míchání na něm 5 minut dusíme připravenou zeleninu. Do směsi vmícháme uvařenou rýži a necháme vychladnout.
  • 5
    Přendáme směs do mísy, přidáme zbytek olivového oleje, ocet z bílého vína a nasekanou petrželku. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 6
    Před podáváním necháme alespoň 20 minut odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.