Vejce na květáku
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme uvařený, na růžičky rozebraný květák, utřený česnek, nakrájenou chilli papričku, koření a sůl. Zamícháme a zvolna dusíme.
- 2Když je vše měkké, vytvoříme pomocí vařečky v květáku čtyři hlubší důlky a do každého vyklepneme jedno vejce, které mírně osolíme. Povrch posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
po 13. 2. 2017
Uživatel uvařil tento recept
Bylo to dobré.