Vejce na rajčatech

20 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Natvrdo uvařená a oloupaná vejce podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky.
  • 2
    Máslo utřeme se sardelovými řezy, přidáme hořčici, sůl, nastrouhané žloutky, vše spojíme a ochutíme nasekanými kapary. Směsí plníme pomocí sáčku s trubičkou půlky vajec.
  • 3
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky, dáme na talířky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Do středu talířku klademe vždy dvě půlky plněných vajec a zdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.