Vejce na topinkách

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo a podélně rozpůlíme, položíme na topinky v horké míse a přelijeme omáčkou.
  • 2
    Příprava omáčky: na másle podusíme nasekanou cibuli, přidáme mouku, sůl, pepř, tymián, bobkový list a podlijeme vývarem. Pozvolna dusíme 15 minut. Přidáme horčici, ocet a na kolečka rozkrájené okurky.
  • 3
    Omáčku připravíme dříve než topinky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.