Vejce natvrdo s kari omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku za stálého míchání povaříme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a polovinu mléka. Vaříme asi 10 minut.
  • 2
    Potom přidáme škrob, zbylé mléko a rychle mícháme. Mírně osolíme, opepříme a přidáme kari koření.
  • 3
    Vejce předem uvařená natvrdo oloupeme, nakrájíme na kolečka a upravíme na talíř. Přelijeme připravenou omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.