Vejce plněná I

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, příčně rozpůlíme a špičku skrojíme tak, aby bílky stály.
  • 2
    Žloutky vyjmeme a prolisujeme. Ke žloutkům přidáme máslo, hořčici, cibuli, pepř a osolíme. Připravenou směs navršíme do bílkových půlek, uhladíme, ozdobíme kouskem kapie a položíme na listy ochuceného salátu.
  • 3
    Do středu mísy dáme salátové srdíčko a posypeme je na kroužky nakrájenou kapií.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 30. 3. 2016
Vejce plněná I
Dobrá rychlá večeře ze zbylých vajec po Velikonocích. Místo cibule jsem dala čerstvou pažitku. Palec nahoru.