Vejce plněná makrelou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
67 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce předem uvařená natvrdo oloupeme a podélně rozkrojíme na poloviny.
  • 2
    Žloutky vyjmeme, dáme do mísy a bílky odložíme. Do mísy k žloutkům přidáme okapané filety z makrely, čerstvý sýr, hořčici, podle chuti sůl a pepř. Vše rozmačkáme vidličkou a dobře promícháme.
  • 3
    Směsí naplníme bílky.
  • 4
    Před podáváním necháme chvíli uležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.