Vejce plněná makrelou
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusFilety z makrely konzervované
- 30gramůSýr čerstvý bez tuku
- 1lžičkaHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
67 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Vejce předem uvařená natvrdo oloupeme a podélně rozkrojíme na poloviny.
- 2Žloutky vyjmeme, dáme do mísy a bílky odložíme. Do mísy k žloutkům přidáme okapané filety z makrely, čerstvý sýr, hořčici, podle chuti sůl a pepř. Vše rozmačkáme vidličkou a dobře promícháme.
- 3Směsí naplníme bílky.
- 4Před podáváním necháme chvíli uležet v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.