Vejce plněná tuňákem

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
246 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, pažitku jemně nasekáme, z tuňáka slijeme olej.
  • 2
    Uvařená vejce rozpůlíme a vyjmeme žloutky. V míse rozmixujeme žloutky s tuňákem a smetanou, přimícháme majonézu, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  • 3
    Pěnu pomocí cukrářského sáčku plníme do bílků, posypeme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.