Vejce po francouzsku

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby, sůl a nasekanou petrželku.
  • 2
    Když se šťáva z hub vydusí, přisypeme hladkou mouku a osmahneme. Zředíme vývarem, přidáme natvrdo uvařená nasekaná vejce a strouhaný tvaroh. Vše krátce povaříme.
  • 3
    Podáváme s těstovinami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.