Vejce s garnáty

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
41 mg
Cukr
672 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Solamyl rozmícháme v troše studené vody a za stálého míchání jej vlijeme do vroucího mléka. Necháme vzkypět, osolíme, opepříme a ochutíme kari kořením.
  • 2
    Do směsi přilijeme smetanu, přidáme rozmrazené garnáty, vše promícháme.
  • 3
    Zapékací mísu vymažeme máslem a naplníme připravenou směsí. Přelijeme vejci rozkvedlanými se solí, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.