Vejce s mozečkem v hrnku
30 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 150gramůTelecí mozek
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
295 mg
Cukr
977 mg
Postup přípravy
- 1Telecí mozeček omyjeme, odblaníme a jemně nakrájíme.
- 2Oloupanou cibuli drobně nakrájíme a osmažíme spolu s mozečkem na másle, vše osolíme a opepříme.
- 3Hrnky vymažeme ztuhlým máslem. Do každého dáme mozeček, rozklepneme 1 vejce, přikryjeme a ve vodní lázni vaříme dokud bílek neztuhne.
- 4Povrch posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme v hrnku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.