Vejce s mozečkem v hrnku

30 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
295 mg
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí mozeček omyjeme, odblaníme a jemně nakrájíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli drobně nakrájíme a osmažíme spolu s mozečkem na másle, vše osolíme a opepříme.
  • 3
    Hrnky vymažeme ztuhlým máslem. Do každého dáme mozeček, rozklepneme 1 vejce, přikryjeme a ve vodní lázni vaříme dokud bílek neztuhne.
  • 4
    Povrch posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme v hrnku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.