Vejce s ovesnými vločkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
983 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky namočíme na 30 minut do studeného mléka.
  • 2
    Slaninu rozkrájíme nadrobno, rozpustíme a přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Po chvíli přilijeme rozšlehaná vejce, která jsme promíchali s vločkami, osolíme a mícháme, až vejce ztuhnou.
  • 3
    Hotový pokrm opepříme a posypeme nasekanou pažitkou.
  • 4
    Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny a s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.