Vejce se zapékanými fazolemi

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
16 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme vejce, minerální vodu, sůl a pepř. Přidáme omytou, nadrobno nakrájenou pažitku.
  • 2
    Fazole vyklopíme z konzervy a ohřejeme je na pánvi.
  • 3
    Na teflonové pánvi osmažíme za častého míchání připravená vejce.
  • 4
    Míchanými vejci a horkými fazolemi obložíme krajíce chleba a ozdobíme kolečky omyté okurky a osminkami omytých rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.