Vejce se zapékanými fazolemi
20 min.
Ingredience
- 4lžíceMinerální voda perlivá
- 1špetkaPepř černý mletý
- 425mililitrůFazole bílé sterilované
- 2kusyRajčata
- 100gramůOkurka salátová
- 2krajíceChléb celozrnný pšeničný
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
16 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1V míse rozšleháme vejce, minerální vodu, sůl a pepř. Přidáme omytou, nadrobno nakrájenou pažitku.
- 2Fazole vyklopíme z konzervy a ohřejeme je na pánvi.
- 3Na teflonové pánvi osmažíme za častého míchání připravená vejce.
- 4Míchanými vejci a horkými fazolemi obložíme krajíce chleba a ozdobíme kolečky omyté okurky a osminkami omytých rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.