Vejce smažená v kapustě

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
39 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu povaříme v osolené vodě, necháme okapat a rozebereme ji na lístky. Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme.
  • 2
    Vždy dva listy kapusty dáme na sebe, osolíme, opepříme a zabalíme do nich vejce. Balíček ovážeme nití, obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném v mléce a ve strouhance.
  • 3
    Závitky smažíme po obou stranách na oleji.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.