Vejce ve špenátu

15 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
957 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na hniličku a zchladíme.
  • 2
    Špenát propláchneme a vložíme do větší pánve. Ochutíme solí, pepřem a cca 3min podusíme pouze s vodou která nám zůstala na listech. Necháme okapat na cedníku a přebytečnou vodu vymačkáme.
  • 3
    Špenát smícháme v míse s oleje, rozdrceným česnekem a nakrájeným sýrem.
  • 4
    Naaranžujeme na talíře tak, že vytvoříme hnízda, doprostřed vložíme oloupané vejce a ihned podáváme např. s opečenou bagetkou, potřenou máslem a česnekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.