Vejce ve špenátu
15 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
957 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na hniličku a zchladíme.
- 2Špenát propláchneme a vložíme do větší pánve. Ochutíme solí, pepřem a cca 3min podusíme pouze s vodou která nám zůstala na listech. Necháme okapat na cedníku a přebytečnou vodu vymačkáme.
- 3Špenát smícháme v míse s oleje, rozdrceným česnekem a nakrájeným sýrem.
- 4Naaranžujeme na talíře tak, že vytvoříme hnízda, doprostřed vložíme oloupané vejce a ihned podáváme např. s opečenou bagetkou, potřenou máslem a česnekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.