Veka plněná kuřecím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z veky odřízneme oba konce a vydlabeme měkký vnitřek.
  • 2
    Kuřecí maso, vejce, šunku, okurky a papriku nakrájíme na malé kousky, přidáme strouhaný sýr a vše v míse promícháme.
  • 3
    Do mísy přidáme vydlabaný vnitřek veky, máslo, petržel, ochutíme a promícháme.
  • 4
    Směsí opatrně naplníme veku, zabalíme jí do alobalu a necháme alespon 6 hodin proležet v lednici. Podáváme nakrájenou na kolečka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.