Veka plněná kuřecím masem
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůDrůbeží maso vařené
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 1kusPaprika červená
- 2kusyOkurky nakládané
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
- 1kusVeka
- 1hrstPetržel - nať
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z veky odřízneme oba konce a vydlabeme měkký vnitřek.
- 2Kuřecí maso, vejce, šunku, okurky a papriku nakrájíme na malé kousky, přidáme strouhaný sýr a vše v míse promícháme.
- 3Do mísy přidáme vydlabaný vnitřek veky, máslo, petržel, ochutíme a promícháme.
- 4Směsí opatrně naplníme veku, zabalíme jí do alobalu a necháme alespon 6 hodin proležet v lednici. Podáváme nakrájenou na kolečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.