Velikonoční knedlíky s uzeným masem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky jemně nasekáme.
  • 2
    Uvařené uzené maso umeleme, smícháme s cibulí a společně osmažíme na oleji a odstavíme. Přimícháme rozšlehaná vejce, bylinky, sůl, smetanu a prosátou mouku s kypřícím práškem. Vypracujeme hladké těsto, podle potřeby přidáme strouhanku.
  • 3
    Z těsta tvarujeme knedlíky velikosti vajec a vhazujeme do vroucí vody. Vaříme zhruba 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.