Velikonoční nádivka

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
468 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Starší rohlíky nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem. Necháme vsáknout.
  • 2
    Nakrájíme šunku, slaninu a petrželku.
  • 3
    K rohlíkům přidáme šunku, slaninu, žloutky, petrželku, okořeníme a vše promícháme. Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a směs dáme do pekáče.
  • 4
    Pečeme dozlatova ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.