Velikonoční nádivka
70 min.
Ingredience
- 3lžícePetržel - nať
- 10dekagramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 10kusůRohlíky bílé
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaMuškátový květ
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5litrMléko polotučné
- 10dekagramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Cukr
468 mg
Postup přípravy
- 1Starší rohlíky nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem. Necháme vsáknout.
- 2Nakrájíme šunku, slaninu a petrželku.
- 3K rohlíkům přidáme šunku, slaninu, žloutky, petrželku, okořeníme a vše promícháme. Nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a směs dáme do pekáče.
- 4Pečeme dozlatova ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.