Velikonoční nádivka s pivem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
700 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
12 g
Cukr
836 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme, dáme do mísy a zalijeme pivem. Kopřivy spaříme a nasekáme, maso nakrájíme na kostičky, citronovou kůru nastrouháme, máslo rozpustíme.
  • 2
    K namočeným rohlíkům přidáme maso, máslo, kopřivy, žloutky, citronovou kůru, sůl, koření a dobře promícháme. Na závěr lehce vmícháme pevný sníh z bílků, navrstvíme do vymazaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě, až nádivka zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.