Velikonoční nádivka z mikrovlnné trouby

21 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
378 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené i vařené maso nakrájíme na malé kousky, kopřivy nasekáme, nakrájené žemle namočíme do vývaru, vejce rozšleháme se solí, pepřem a všechny suroviny promícháme.
  • 2
    Skleněnou mísu dobře vymažeme máslem, připravenou směs rozložíme do mísy, kterou vložíme do mikrovlnné trouby, přiklopíme víkem a necháme 6 minut dusit. Hotovou nádivku vytáhneme z trouby, přikrytou 2 minuty necháme odležet, po vychladnutí krájíme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.