Velikonoční podkrkonošská

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1784 kcal
Bílkoviny
217 g
Tuky
83 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůzlečí kořínek nebo králičí vnitřnosti a hlavu, osolíme, vložíme do vody, přidáme cibuli, koření a vaříme doměkka.
  • 2
    Vyndáme, nakrájíme nadrobno a vrátíme do vývaru.
  • 3
    Do vývaru zavaříme mouku rozmíchanou ve vodě.
  • 4
    Necháme povařit, okyselíme, přilijeme mléko se žloutkem a nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.