Velikonoční pomazánka s ředkvičkami
20 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 15kusůŘedkvička
- 2kusyCibulka jarní
- 120gramůTvaroh měkký
- 120gramůJogurt bílý
- 50gramůMajonéza
- 1lžícePetržel - nať
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno i s natí.
- 2Tvaroh rozšleháme s jogurtem a majonézou.
- 3Oloupaná, natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky nebo prolisujeme a v míse smícháme s tvarohem, ředkvičkami, cibulí a nasekanou petrželovou natí. Pomazánku podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.