Velikonoční řízky s vejci

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
54 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
640 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky nakrájené z kýty naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Do každého řízku zabalíme polovinu natvrdo uvařeného vejce obaleného v plátku šunky a závitky potom sepneme párátkem.
  • 3
    Připravené závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích s mlékem a prosáté strouhance.
  • 4
    Obalené řízky smažíme zvolna v rozpáleném oleji. Před podáváním odstraníme párátka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.