Velikonoční slepičí vývar s rajskou šťávou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodě uvaříme slepičí bujón, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, pórek očistíme a nakrájíme nadrobno, pažitku najemno nasekáme.
  • 2
    Do vroucího bujónu vložíme brambory, pórek a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme do čistého hrnce a brambory s pórkem do vývaru propasírujeme. Do polévky zašleháme rajčatovou šťávu, smetanu, přidáme sůl a promícháme.
  • 3
    Polévku podáváme s pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.