Venkovská dýňová polévka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni oloupeme a nakrájíme na kostky. Společně s nasekanou cibulí vložíme do hrnce, osolíme, zalijeme vodou. Zakryté necháme vařit cca 15 min. Poté scedíme, vývar odložíme a dýni s cibulí rozmixujeme. Zalijeme vývarem, pomerančovou šťávou, smetanou a ochutíme kari.
  • 2
    Opět promixujeme, necháme vychladit a podáváme studené. Dozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.