Vepřová játra na smetaně

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
671 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
41 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na širší proužky, opepříme, posypeme kmínem a posypeme kari kořením.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji játra osmahneme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše orestujeme. Zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
  • 3
    Nakonec játra osolíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.