Vepřová játra s mandlemi

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
886 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
61 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a promícháme s máčeným škrobem.
  • 2
    Játra prudce opečeme na horkém tuku a přidáme očištěný, omytý a na kostičky nakrájený pórek, jemně nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kapii, očištěné žampiony, černé houby a loupané pražené mandle.
  • 3
    Vše promícháme a zalijeme zálivkou z vína, vývaru, sójové omáčky, glutasolu, soli, cukru a podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.