Vepřová játra s rajčaty
25 min.
Ingredience
- 120gramůJátra vepřová
- 7gramůOlej rostlinný
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 100gramůRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 120gramůBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 1kusBobkový list
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na části oleje opečeme na plátky nakrájený česnek. Přidáme koření, sůl a poloviny rajčat. Přilijeme vývar a chvíli podusíme.
- 2Očištěná, na malé plátky nakrájená játra poprášíme hladkou moukou a opečeme na zbylém oleji.
- 3Játra podáváme s rajčaty a vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.