Vepřová játra v alobalu
40 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 2lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceKečup
- 600gramůJátra vepřová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
- 2Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
- 3Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 4Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
- 5Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.