Vepřová játra v alobalu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.
  • 2
    Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.
  • 3
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 4
    Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.