Vepřová kapsa plněná šunkou a cibulí
22 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Dva plátky vepřové kýty rozřízneme tak, aby v každém vznikla kapsa. Cibuli nakrájíme nadrobno, drůbeží šunku na malé kostičky. Cibuli smícháme se šunkou a kari kořením, vzniklou směsí naplníme kapsy v masu, sepneme párátky, povrch masa osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zvolna orestujeme ze všech stran. Restujeme poměrně pomalu (přibližně 6 minut z každé strany), aby se kapsa propekla i zevnitř.
- 2Porce masa upravíme na talíře a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.