Vepřová kolena na okurkách

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
771 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
63 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
408 mg
Cukr
493 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolena dáme na 12 hodin do studené vody. Pak je vydrhneme a hodinu povaříme ve vodě s bobkovým listem, pepřem a česnekem doměkka. Vykostíme je a dáme do pekáče s olejem, podlité vínem je pečeme 45 minut dočervena na 220°C.
  • 2
    Na másle zatím osmažíme mouku dorůžova, přidáme mléko, mícháme a nakonec odstavíme. Po vychladnutí vmícháme okurky na kostičky, smetanu, ocet, sůl a pepř.
  • 3
    Kolena okamžitě podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.