Vepřová kolena smažená

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
67 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
715 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolena omyjeme a vložíme do osolené vařící vody, přidáme cibuli, pepř a vše uvaříme v tlakovém hrnci, doměkka.
  • 2
    Měkká kolena vyndáme, necháme vychladnout, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Plátky mírně osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
  • 4
    Smažíme po obou stranách dozlatova.
  • 5
    Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.