Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou
20 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové kotlety
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80mililitrůZakysaná smetana
- 30gramůHořčice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
976 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
86 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
669 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Opláchnutou a osušenou kotletu naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Na pánvi rozpálíme olej a po obou stranách na něm opečeme kotletu, poté plamen zmírníme a dopečeme. Kotletu vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme hořčici a smetanu a na mírném plameni vaříme zhruba 3 minuty.
- 3Kotletu podáváme přelitou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.