Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
976 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
86 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
669 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnutou a osušenou kotletu naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a po obou stranách na něm opečeme kotletu, poté plamen zmírníme a dopečeme. Kotletu vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme hořčici a smetanu a na mírném plameni vaříme zhruba 3 minuty.
  • 3
    Kotletu podáváme přelitou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.