Vepřová krev na cibulce
40 min.
Ingredience
- 1200gramůVepřová krev
- 480gramůŽemle tuková
- 640mililitrůMléko polotučné
- 20gramůSůl
- 1,5gramyNové koření celé
- 1gramPepř černý mletý
- 1gramMajoránka
- 20gramůČesnek
- 250gramůCibule
- 200gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
23 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
566 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně nakrájenou, na sádle dozlatova usmaženou cibuli. Vše dobře promícháme.
- 2Hotovou směs za občasného promíchání zvolna upečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.