Vepřová kýta na černém pivu
60 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová kýta
- 3lžíceOlej rostlinný
- 120gramůKečup
- 3špetkyPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 250mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1kusKlobása vepřová
- 2kusyCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
59 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Česnek utřeme se solí, maso nakrájíme na kostky, klobásu a cibuli na tenčí kolečka.
- 2Na oleji osmažíme maso, osolíme, opepříme, přidáme kečup, česnek, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme.
- 3Když je maso téměř měkké, přidáme klobásu, cibuli, promícháme, necháme prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.