Vepřová kýta po řecku

75 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
498 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou kýtu osolíme, vložíme do kastrolu a podlijeme vodou. Přidáme celý pepř, bobkový list, oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a kousek citronové kůry.
  • 2
    Maso pečeme ve vyhřáté troubě za občasného přelévání šťávou. Podle potřeby podléváme horkou vodou.
  • 3
    Měkké maso nakrájíme na porce, přelijeme šťávou, do které jsme přilili červené víno a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.