Vepřová kýta po vídeňsku

110 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a přivedeme k varu. Potom k zelenině přidáme omytou kýtu a vše dusíme doměkka na mírném ohni.
  • 2
    Omytá, na plátky nakrájená rajčata zalijeme vínem, osolíme a dusíme. Po chvíli je prolisujeme a odpaříme na hustotu kaše.
  • 3
    Měkkou kýtu nakrájíme na porce a podáváme s rajčatovou kaší a vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.