Vepřová kýta po vídeňsku
110 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a přivedeme k varu. Potom k zelenině přidáme omytou kýtu a vše dusíme doměkka na mírném ohni.
- 2Omytá, na plátky nakrájená rajčata zalijeme vínem, osolíme a dusíme. Po chvíli je prolisujeme a odpaříme na hustotu kaše.
- 3Měkkou kýtu nakrájíme na porce a podáváme s rajčatovou kaší a vařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.